"Me kon t'rrin, qashtu bohesh" - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: DIQCHill-4-1
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Me kon t'rrin, qashtu bohesh" - Maicë

€23.00 €25.00
PËRSHKRIMI

A ju ka thënë ndonjëherë nëna apo gjyshja juaj "Me kon t'rrin, qashtu bohesh"? Ne jemi të sigurt që po. Kjo është ajo që e bën këtë bluzë shumë unike. Ju mund ta porosisni tuajën tani! Mos harroni se ne dërgojmë kudo në botë. 

Krijuesi dhe konceptualisti i DiqChill është Qëndrim Morina. Mund të themi me siguri se arti i tij është një stil i ri në vendin tonë dhe më gjerë.   Ideja e këtij lloji të artit është shprehja përmes artit dixhital, dhe shfaqja vizuale e proverbave popullore dhe shprehjeve tona të përditshme. Gjithashtu është e rëndësishme të theksohet se kjo ide u zbulua për herë të parë nga Qendrim Morina. 

Qëllimi i artistit është të përhapë pozitivitetin, dhe që klientët e tij të gjejnë rehati në produktet që ne ofrojmë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim