MOS HARRO TE ME KUJTOSH – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
MOS HARRO TE ME KUJTOSH
E shitur
  • SKU: 9789928313324
  • Disponueshmëria: Mungon në magazinë

MOS HARRO TE ME KUJTOSH

€6.20
PËRSHKRIMI
‘Mos harro të më kujtosh’ është romani autor Liridon Mulaj. Një roman që siç shprehet edhe vetë autori, brenda tij ka injektuar gjithë ndjeshmërinë shpirtërore të tij. ‘Mos harro të më kujtosh’ nuk është libri vetëm i Mulajt, por është i treti nga dy botimet e tij të mëparshme. Libri i parë ‘I Pakuptuari’ një vëllim poetik dhe i dyti ‘Kërkohet një vrasës’ i cili trajton një ngjarje bazuar në historinë e vërtetë të një vajze që nuk jeton më.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim