MOS IK O MA APOTEOZA – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
MOS IK O MA APOTEOZA
  • SKU: 9789995638753
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

MOS IK O MA APOTEOZA

€4.40
PËRSHKRIMI
Ashtu si Kafka i ka shkruar një letër babait, përkthyesi dhe publicisti Edmond Tupja ka vendosur t'i shkruaj nënës. Ndryshe nga kritika e pashtershme që një fëmijë ka ndaj një prindi, ky libër është një letër dashurie ndaj nënës. "Mos ik o Ma" na bën të përlotemi por edhe të përmallohemi për atë pjesë tëzemrës që mund tëkemi humbur.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim