MOTI I MADH I KOSOVES 1990 PAJTIMI I GJAQEVE – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
MOTI I MADH I KOSOVES 1990 PAJTIMI I GJAQEVE
  • SKU: 9789951064279
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

MOTI I MADH I KOSOVES 1990 PAJTIMI I GJAQEVE

€5.00
PËRSHKRIMI
Libri na sjell të dhëna, kujtime dhe fakte për Lëvizjen për Pajtim të Gjaqeve të viteve ’90 të shekullit të kaluar. Kjo i përket një nga periudhat më të rënda të historisë sonë të re.
Ky libër është ndarë në 7 kapituj dhe trajton një temë me rëndësi historike e dokumentuese, prandaj si të tillë ne do ta quajmë libër të mirëfilltë historiografik. Ngjarjet, personalitetet dhe figurat e mëdha historike të periudhës së viteve ’90, janë kryetema e librit, që autori Hoti e ka trajtuar denjësisht. Në këtë mënyrë ai ka shpëtuar njerëzit nga harresa e mundshme e kohës.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim