Mountain and sun - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Mountain and sun - Maicë
Mountain and sun - Maicë
Mountain and sun - Maicë
Mountain and sun - Maicë
Mountain and sun - Maicë
Mountain and sun - Maicë
Mountain and sun - Maicë
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Mountain and sun - Maicë

€16.00
PËRSHKRIMI

Kjo bluzë Hiks është Unisex dhe me stil, shumë komode dhe e qëndrueshme.

Të gjitha produktet e tyre janë bërë me dashurinë që ata kanë për natyrën dhe janë të frymëzuar nga vetë natyra. 

Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe një jetë më të shëndetshme.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim