Mountain lines - Bluzë me kapuç – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Mountain lines - Bluzë me kapuç
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Mountain lines - Bluzë me kapuç

€25.00
PËRSHKRIMI

Ky Hoodie Hiks është Unisex dhe elegant, shumë komod dhe i qëndrueshëm.

Slogani i tyre është "Merre malin", prandaj produktet që ata ofrojnë janë thelbësore për aventurën tuaj. Të gjitha produktet e tyre janë bërë me dashurinë e tyre për natyrën dhe të frymëzuar nga vetë natyra. 

Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe jetë të shëndetshme.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim