"Historical Museum" Postcard – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKK005
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Historical Museum" Postcard

€1.00
PËRSHKRIMI

Historical Museum of Tirana in postcard format. The postcard takes inspiration from real life and depicts Adem Jashari posing for a picture in front of the museum.

Its dimensions are 10.5 cm x 14.8 cm (A6 Format). Get yours now!

Muzeu Historik i Tiranës në format të kartolinës. Ilustrimi merr inspirim nga jeta reale dhe shfaq Adem Jashari duke pozuar për një fotografi para muzeut.

Dimensionet e kartolinës janë 10.5 cm x 14.8 cm (Format A6). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim