NJE GUR PER VARRIN E USHTARIT QE E VRANE – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
NJE GUR PER VARRIN E USHTARIT QE E VRANE
  • SKU: 9789951417471
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

NJE GUR PER VARRIN E USHTARIT QE E VRANE

€9.00
PËRSHKRIMI
Romani që rrëfen frikshëm tragjedinë e qindra të rinjve shqiptarë. Të cilët janë vrarë nga shërbimet sekrete serbe, ndërsa kryenin detyrimin ushtarak në ish APJ. Bëhet fjalë për një segment të dhunës së pashprehur serbe mbi shqiptarët dhe se si u përjetuan në dekadën e fundit të shekullit të kaluar.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim