NJERIU YNE – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
NJERIU YNE
  • SKU: 9789951685979
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

NJERIU YNE

€10.00
PËRSHKRIMI
Richard Holbrooke ka qenë njeri brilant me një energji dhe oreks për pushtet thuajse mitik. I admiruar dhe i urryer në të njëjtën kohë, ai ishte forca që solli "Marrëveshjen e Daytonit" që u shënua si arritja diplomatike amerikane që pas luftës së ftohtë. Rrëfimi i tij është rrëfimi i Amerikës gjatë epokës së supremacisë së saj. "Njeriu ynë" është shkruar bazuar në kujtime të shkruara dhe të folura të vetë Holbrooke-ut. Një portretizim galant i këtij njeriu të jashtëzakonshëm i elitës së shoqërisë dhe qeverisë në kohën kur jetoi e punoi.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim