NJEZET VJETE NGATERRESA BALLKANIKE – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
NJEZET VJETE NGATERRESA BALLKANIKE
E shitur
  • SKU: 9789992743239
  • Disponueshmëria: Mungon në magazinë

NJEZET VJETE NGATERRESA BALLKANIKE

€8.70
PËRSHKRIMI
Për 20 vjet ajo udhëtoi nëpër të gjithë Ballkan duke u fokusuar shumë në çështjen shqiptare. Edhe pse atë kohë vendi ynë ishte një nga zonat më të izoluara e të prapambetura të Europës - Edit Durham punoi gjerësisht duke pikturuar, shkruar dhe duke mbledhur folklorin e artin e zonave ku kaloi. Pavarësisht nga kjo, vetëm shkrimet e saj të përmbledhura në këtë libër do t'i jepnin asaj famë të madhe.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim