"Palace of Youth" Postcard – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKK018
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Palace of Youth" Postcard

€1.00
PËRSHKRIMI

Illustrating the characteristic shape and details of the Palace of Youth, this postcard is the right memory of Prishtina to keep with you.

Its dimensions are 10.5 cm x 14.8 cm (A6 Format). Get yours now!

Duke ilustruar formën dhe detajet e Pallatit të Rinisë, kjo kartolinë është kujtimi i duhur i Prishtinës ta mbani me vete.

Dimensionet e kartolinës janë 10.5 cm x 14.8 cm (Format A6). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim