"Palace of Youth" Print – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKP015
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Palace of Youth" Print

€15.00
PËRSHKRIMI

Illustrating the characteristic shape and details of the Palace of Youth, this print is the right memory of Prishtina to hang on your wall.

Its dimensions are 29.7 cm x 42 cm (A3 Format). Get yours now!

Duke ilustruar formën dhe detajet e Pallatit të Rinisë, ky poster është kujtimi i duhur i Prishtinës ta mbani me vete.

Dimensionet e posterit janë 29.7 cm x 42 cm (Format A3). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim