PER FISET LIGJET E ZAKONET E BALLKANASVE – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
PER FISET LIGJET E ZAKONET E BALLKANASVE
  • SKU: 9789928192912
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

PER FISET LIGJET E ZAKONET E BALLKANASVE

€10.50
PËRSHKRIMI
Ekzistenca e një fisi të madh i terhoqi vemendje autores Edit Durham. Ndërsa ajo shpjegon se këtë stad e kishin kaluar edhe popujt e Europes para se te arrinin ne epoken e formimit te shtetit - në Gadishullin Ballkanik "sistemi i fisit" mbijetoi deri ne fillim te shekullit te XX i paprekur vetëm ne Shqiperi dhe Mal te Zi. Pse-në e zbuloni vetëm në këtë libër deskriptiv.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim