PIJANJOLLET E RRUSTEM LLUKES DEME ALI POZHARIT KOSHAREN DHE LIRINE – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
PIJANJOLLET E RRUSTEM LLUKES DEME ALI POZHARIT KOSHAREN DHE LIRINE
  • SKU: 9789951065146
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

PIJANJOLLET E RRUSTEM LLUKES DEME ALI POZHARIT KOSHAREN DHE LIRINE

€13.00
PËRSHKRIMI
Ky libër është një përmbledhje me libra te tjerë brenda të cilit pervijohen drama e akte dramash. Pra, si ne nje rrotullim. Në të shtjellohet detajisht jeta e familjes Shala, rrënjet e secilës shtrihen qe nga Molliqi në Llukë e deri në Baran.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim