"Prekaz" Postcard – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKK017
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Prekaz" Postcard

€1.00
PËRSHKRIMI

Standing tall and proud, the postcard shows the ‘Jashari’ tower and its condition after the war.

Its dimensions are 10.5 cm x 14.8 cm (A6 Format). Get yours now!

Kjo kartolinë tregon krenarinë e kullës ‘Jashari’ dhe gjendjen e saj pas luftës.

Dimensionet e kartolinës janë 10.5 cm x 14.8 cm (Format A6). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim