"Prekaz" Print – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKP016
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Prekaz" Print

€15.00
PËRSHKRIMI

Standing tall and proud, the print shows the ‘Jashari’ tower and its condition after the war.

Its dimensions are 29.7 cm x 42 cm (A3 Format). Get yours now!

Ky poster tregon krenarinë e kullës ‘Jashari’ dhe gjendjen e saj pas luftës.

Dimensionet e posterit janë 29.7 cm x 42 cm (Format A3). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim