"Prizreni" Postcard – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKK015
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Prizreni" Postcard

€1.00
PËRSHKRIMI

How many traditional dwellings and monuments can fit in a postcard? Well, this one of Prizren includes plenty!

Its dimensions are 10.5 cm x 14.8 cm (A6 Format). Get yours now!

Sa banesa dhe monumente tradicionale mund të futen në një kartolinë? Kjo e Prizrenit ka me bollëk!

Dimensionet e kartolinës janë 10.5 cm x 14.8 cm (Format A6). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim