"Prizreni" Print – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKP018
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Prizreni" Print

€15.00
PËRSHKRIMI

How many traditional dwellings and monuments can fit in a print? Well, this one of Prizren includes plenty!

Its dimensions are 29.7 cm x 42 cm (A3 Format). Get yours now!

Sa banesa dhe monumente tradicionale mund të futen në një poster? Ky i Prizrenit ka me bollëk!

Dimensionet e posterit janë 29.7 cm x 42 cm (Format A3). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim