PREJ KUR 'KA LE DIELLI – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
PREJ KUR 'KA LE DIELLI
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

PREJ KUR 'KA LE DIELLI

€25.00
PËRSHKRIMI

Bërë me materiale premium me një ndjesi të butë dhe cilësi të lartë e qëndrueshmëri.
Komod, i thjeshtë dhe gati për veshje të përditshme.

• Madhësia unisex (femrat duhet të zgjedhin një madhësi më të vogël)
• Mund të lahet në lavatrice (40 ° - 60 °)
• Mos hekurosni direkt mbi të.
• Tharje natyrale.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim