"Qilimi" Postcard – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKK013
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Qilimi" Postcard

€1.00
PËRSHKRIMI

A postcard celebrating our most distinctive patterns and colors.

Its dimensions are 10.5 cm x 14.8 cm (A6 Format). Get yours now!

Një kartolinë që shfaq modelet dhe ngjyrat tona më dalluese.

Dimensionet e kartolinës janë 10.5 cm x 14.8 cm (Format A6). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim