SHQIPE - Shqiponja – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
SHQIPE - Shqiponja
SHQIPE - Shqiponja
SHQIPE - Shqiponja
SHQIPE - Shqiponja
SHQIPE - Shqiponja
SHQIPE - Shqiponja
SHQIPE - Shqiponja
SHQIPE - Shqiponja
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

SHQIPE - Shqiponja

€160.00
PËRSHKRIMI

Shqiponja e Shqipe - Dizajni i fundit

Kjo pamje e bukur moderne e epokës së re të shqiponjës dykrenare shqiptare është një dizajn i bukur i thjeshtë me një fund shkëlqimi të dizajnuar për të dalë në pah dhe për të tërhequr vëmendjen dhe për tu dukur perfekt kur e vishni.

Bërë nga argjendi me cilësi të shkëlqyeshme 925 e cila nuk humbet ngjyrën dhe ruan shkëlqimin e saj. Kjo shqiponjë mund të vishet më vete ose të shtresohet me bizhuteri të tjera.

Pesha: 5 gr prej varëse të gdhendur të shqiponjës dykrenore argjendi të pastër.

              7 gr. prej varëse të gdhendur të shqiponjës dykrenore argjendi të pastër. 

              10 gr. prej varëse të gdhendur të shqiponjës dykrenore argjendi të pastër.

     Madhësia:  3cm x 2cm 

               4,5 cm x 3,5 cm 

               6cm x 5cm 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim