SHTETESIA E KONTESTUAR – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
SHTETESIA E KONTESTUAR
  • SKU: 9789951417198
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

SHTETESIA E KONTESTUAR

€8.00
PËRSHKRIMI
Kur të lexoni këtë libër do të lexoni argumentimin më të fuqishëm për mbrojtjen e Pavarësisë së Kosovës në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë. Marc Weller, Juristi i jashtëzakonshëm dhe eksperti i së drejtës ndërkombëtare, ua prezenton rekapitullimin e plotë të çështjes juridike të Kosovës që tërhiqet zvarrë mbi 20 vjet duke argumentuar fuqishëm se pse Pavarësia e Kosovës është plotësisht në pajtim me të Drejtën Ndërkombëtare. Lexoni punimin më të shkëlqyer të bërë ndonjëherë për mbrojtjen e Kosovës shtet.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim