SKANDERBEG | Mesatare – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

SKANDERBEG | Mesatare

€310.50 €345.00
PËRSHKRIMI

Skënderbeu, Gjergj Kastrioti, 6 maj 1405 - 17 janar 1468

Heroi legjendar kombëtar shqiptar emri i të cilit ka jetuar që atëherë, Skënderbeu ishte një fisnik dhe komandant ushtarak, i cili i shërbeu Perandorisë Osmane në 1423–43 dhe ka qenë një thesar kombëtar që nga ajo kohë.

Kjo skulpturë e bukur e kokës së Skënderbeut është një kryevepër e vërtetë e krijuar për të dalë në pah, për të qenë unike dhe për të bërë një deklaratë, të zbukuruar me gurë zirkonia rreth e rrotull dhe një fund të lëmuar.

25 gr prej argjendi 925.

20 - 70 gr. prej 925 Zinxhiri Argjendi. 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim