SKENDERBEG – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
SKENDERBEG
SKENDERBEG
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

SKENDERBEG

€36.00
PËRSHKRIMI

Heroi ynë, i madhi ynë, SKANDERBEG. I njohur në post-rilindje, pse nuk duhet ta njihni tani? Vishni maicën Skenderbeg dhe mbajeni gjallë historinë me ju në çdo kohë!

 

Pambuk 100%

Pëlhurë e tkurrur paraprakisht

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim