"Skënderbeu" - 2in1 – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Skënderbeu" - 2in1

€64.00 €80.00
PËRSHKRIMI

Ne besojmë se çdo shtëpi shqiptare duhet të ketë një simbol të Gjergj Kastrioti -Skënderbeu. Kjo është arsyeja pse ne kemi vendosur në dispozicionin tuaj këto dy piktura të bukura të dominuara nga ngjyrat e zeza dhe ari.

Sipas legjendës, shpata e tij ishte aq e rëndë sa vetëm dora e tij mund ta përdorte dhe aq e mprehtë saqë mund ta priste njeriun vertikalisht nga koka në bel. Në mënyrë të ngjashme, fshikullimi i kalit të tij shkaktoi tmerr midis armiqve të tij. Prandaj, kur Osmanët gjetën varrin e tij, ata e hapën atë dhe i bënë hajmalitë e eshtrave të tij në besimin se kjo do ta bënte mbajtësin të pathyeshëm.

Porosit tuajën tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim