SKENDERBEU I SHPERFYTYRUAR – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
SKENDERBEU I SHPERFYTYRUAR
E shitur
  • SKU: 9789994301090
  • Disponueshmëria: Mungon në magazinë

SKENDERBEU I SHPERFYTYRUAR

€7.00
PËRSHKRIMI
Libri me titull "Skënderbeu i shpërfytyruar nga një historian zviceran dhe disa analistë shqiptarë” u shkrua Kristo Frashëri.Ndërsa historiografia shkencore botërore dhe shqiptare e ka vlerësuar heroin shqiptar, si një udhëheqës i shquar i kryengritjes çlirimtare të shek XV kundër zgjedhës osmane, si një strateg gjenial që korri vazhdimisht fitore ushtarake kundër sulltanëve turq, si një farkëtar dorëfortë që krijoi shtetin e përqendruar kombëtar shqiptar, si një burrë shteti, i cili me luftën e tij një çerek shekullore konsolidoi identitetin kombëtar të shqiptarëve, si një personalitet i historisë mesjetare i cili në të njëjtën kohë mbrojti edhe qytetërimin e Europës humaniste.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim