Sunset - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Sunset - Maicë
Sunset - Maicë
Sunset - Maicë
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Sunset - Maicë

€16.00
PËRSHKRIMI

Ky kapuç Hiks është Unisex dhe elegant, shumë komod dhe i qëndrueshëm.

Të gjitha produktet e tyre janë bërë me dashurinë që ata kanë për natyrën dhe janë të frymëzuar nga vetë natyra. 

Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe një jetë më të shëndetshme.

Porosit të tënden tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim