"Taksirat" - Maicë – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: DIQCHill-15
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Taksirat" - Maicë

€25.00
PËRSHKRIMI

Shpresojmë që asnjë 'Taksirat' të mos ju bjerë për hise, por kjo është një bluzë tepër fantastike për tu veshur. Material me cilësi të lartë. Porosit të tënden tani!

Qëllimi i artistit të DiqChill është të përhapë pozitivitetin dhe që klientët e tij të gjejnë rehati tek produktet që ne ofrojmë.

Ai arrin të luajë me fjalët në një mënyrë të lezetshme dhe të zgjuar si dhe arrin t'i vizualizojë ato duke krijuar dizajne unike. Në dua Marketplace mund të gjeni bluzat e tij, çanta, afishe dhe shumë më tepër. Produktet e tij mund të jenë një dhuratë ideale për miqtë dhe të dashurit tuaj!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim