"Nusja" – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: Saranda-5-1
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Nusja"

€36.00 €45.00
PËRSHKRIMI

Kur është hera e fundit që keni parë një nuse tradicionale shqiptare? Duhet të ketë qenë shumë kohë më parë. A jeni dakord me ne kur themi që shqiptarët kanë disa tradita unike për dasma? Të tilla si mbulimi i fytyrës së nuses me një shami të kuqe.

Kjo pikturë është saktësisht një reflektim i kësaj tradite. Shamia e kuqe në fytyrën e nuses lë shumë hapësirë për imagjinatë!

Porosit tani dhe jepi hijeshi ambientit tënd me këtë pikturë!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

Kthehu në fillim