Hyjnesha në fron - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: dua-23-1
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Hyjnesha në fron" - Maicë

€17.00 €19.00
PËRSHKRIMI
Jeni nga Prishtina? A ndiheni ndonjëherë të përmalluar për qytetin më të mirë në botë? Porositni këtë bluzë dhe vishni kudo që të jeni!

Misioni ynë në dua marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolin e tyre autentik shqiptar sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim