"The Goddess on the throne" - Bluzë me kapuç – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"The Goddess on the throne" - Bluzë me kapuç

€25.00 €29.00
PËRSHKRIMI
Jeni nga Prishtina? A ndiheni ndonjëherë të përmalluar për qytetin më të mirë në botë?

Porositni këtë bluze me kapuç dhe visheni kudo të jeni! Misioni ynë në dua marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolet e tyre autentike shqiptare sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim