THOTI FLISTE SHQIP – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
THOTI FLISTE SHQIP
E shitur
  • SKU: 8852457414741
  • Disponueshmëria: Mungon në magazinë

THOTI FLISTE SHQIP

€7.00
PËRSHKRIMI
Sipas mendimit të Catapanos, shqipja, më drejtë, ilirishtja, qënka folur për më tepër se 12000 vjet. Të tjerë si Horald Whitehall-it, profesori i linguistikës anglo gjermane në universitetin Indiana (SHBA), thonë se shqipja është dega më e vjetër e trungut të familjes së gjuhëve indoevropiane. Si e tillë, ajo nuk është degëzuar më tutje, por ka mbetur si gjuha e saj e parë dhe e vetmuar.
Kemi lexuar dhe dëgjuar për hieroglifet e egjiptianëve të lashtësisë, të cilët janë krijuar para 4000 vjetëve para e.s.. Megjithatë, deri më sot, nuk kemi ditur se hieroglifet egjiptiane kanë domethënie shqipe. Këtë dukuri na e zbuloi filologu Giuseppe Catapano në veprën e vet “Thoti – Tati fliste shqip”.
Po kush ishte THOT – i dhe çlidhje ka ai me gjuhën shqipe? Kjo pyetje dhe shumë të tjera, marin përgjigje në këtë libër.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim