UDHA E BREZAVE – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
UDHA E BREZAVE
  • SKU: 9789951653305
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

UDHA E BREZAVE

€15.00
PËRSHKRIMI
Ky libër i ndarë në dy pjesë, përshkruan një ngjarje historike nga njëra anë dhe poezi në anën tjetër. Të cilat kanë në prapavijë ngjarje historike që karakterizuan dhe i dhanë formë Kosovës dhe Shqipërisë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim