UKSHIN HOTI MENDIMTAR I THELLE POLITIK – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
UKSHIN HOTI MENDIMTAR I THELLE POLITIK
E shitur
  • SKU: 9789928116406
  • Disponueshmëria: Mungon në magazinë

UKSHIN HOTI MENDIMTAR I THELLE POLITIK

€4.40
PËRSHKRIMI
Ukshin Hoti mbetet një personalitetet i pavdekshëm i kombit. Ka folur e shkruar me gjuhë të pastër patriotike dhe analitike të një shkencëtari të vërtetë. Një nga mendimtarët më të rëndësishëm të kohës sone, nga ata që rrallëherë prekin dhe vulosin gjurmët e tiyre në historinë e atdheut tonë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim