SHTETET E BASHKUARA TE SHQIPERISE – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
SHTETET E BASHKUARA TE SHQIPERISE
SHTETET E BASHKUARA TE SHQIPERISE
SHTETET E BASHKUARA TE SHQIPERISE
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

SHTETET E BASHKUARA TE SHQIPERISE

€36.00
PËRSHKRIMI

Siç tha Skënderbeu, vetëm kur të jemi të bashkuar do të fitojmë luftën kundër tiranisë. Kështu, le të ngremë të gjithë shpatat dhe të luftojmë për Shtetet e Bashkuara të Shqipërisë, pasi ajo është shpresa jonë e vetme. 

 

Ngjyrat e ngurta janë 100% të krehura dhe pambuku të rrethuara

Ngjyrat e shqipës janë 52% të krehura dhe pambuku të rrethuar, 48% poliester

Pëlhurë e tkurrur paraprakisht

Trokitje mbi supe

Anësor

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim