Vajza nga Medvegja – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Vajza nga Medvegja
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Vajza nga Medvegja

€40.00
PËRSHKRIMI

Secili rajon shqipfolës dallon nga tjetri me karakteristikë të veshjeve por edhe me një dallim të vogël të traditave. Kjo pikturë e njëjtë sjell sjelljen tradicionale të rajonit të Medvegjvës.Bukuria e vajzave nga Medvegja është portretizuar shumë mirë me brushat e Saranda Xhemajlit. Sfondi i kaltër i jep përveç pikturës një ngrohje të madhe dhe bën të bëjë për secilin ambient. Qoftë shtëpi apo zyre.

Porosite tëndën tani! Mos harro se nuk bëjmë dërgesa në të gjithë botën!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim